T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Ramazanoğlu Ortaokulu

e - Twinning Kulübü 2021-2022

''Vertical Farming For The Water Of Future '' isimli sosyal sorumluluk projesi okulumuz Fen Bilimleri Ögretmeni Sezen Yılmaz'ın kuruculuğunda başlatılmıştır. Projemizdeki 3 Italya, 2 Romanya , 1 Portekiz  ve  5 Türk ortağımız  ile uluslar arasi düzeyde su okur yazarlığı konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.Küresel ısınmanın sonucu hızla tükenen su kaynaklarımızı koruma konusunda farklı ülkelerdeki paydaşlarımız ile bilinçli bir su okuryazarlığı oluşturmayı başaracağımıza inanıyoruz.
Bugün geldigimiz noktada su okur yazarlığı artık bir seçim değil , Zorunluluk Haline Gelmistir.
Haydi Hep Birlikte Geleceği Kuraklığa mahkum etmemek için Geleceğin Suyunu Koruyalım.

07-04-2022

 

 

 

 

.

 

 

Improving English with Penpals" isimle projemiz okulumuz İngilizce Öğretmeni Hüseyin Çelik kuruculuğunda başlatılmıştır.Projemizdeki ortaklarımız ile mektup arkadaşlığı ile İngilizce öğrenimini daha ileri bir seviyeye getirmeyi  hedeflemekteyiz.Farklı ülkelerden yeni insanlar tanıyarak,yeni kültürlerle tanışarak dilbilgisi,okuma,yazma ve konuşma becerilerini etkin bir şekilde kullanarak öğrencilerimizin daha motive,daha başarılı bir şekilde İngilizce öğrenilebileceğini inanmaktayız.

     07-04-2022

 

 

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Dilek ERKOÇ  ve öğrencileri Elif Eylül B., Begüm G., Mehmet Metin Y. ,Muhammed Ali D., Ada Su Ç., Beren K. yürüttükleri ''Şiire Meftun Yürekler" isimli uluslararası e-Twinning projesiyle okulumuzu e-Twinning portalında temsil ediyorlar. Hem yaratıcı düşünme hem de çoklu zeka alanının gelişmesini sağlayan projede öğrenciler, en etkili anlatım biçimlerinden biri olan şiiri daha yakından tanıyacaklar, aynı zamanda web2 araçlarını kullanarak öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirecekler.

07-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.04.2022 - Güncelleme: 07.04.2022 12:02 - Görüntülenme: 447
  Beğen | 0  kişi beğendi